google875421ae95347258.html
0

Despre mine.

februarie 10th, 2013 /

 dsddsd

        Ca mai toate fetele mereu mi-am dorit parul lung si frumos ca al printeselor inca din primii ani de viata.Visele mele erau spulberate ori de cate ori facem o vizita doamnei coafeze din coltul strazii:)))La moda era tunsoarea ..castron pe care o aveam eu si …toti colegii mei atat de joaca cat si de la scoala.Mi-am promis ca meseria mea va fi de <coafezanta>..
Dintr-o promisiune s-a nascut o pasiune si usor, usor am inceput sa imi personalizez tunsorile de una singura(spre disperarea tatalui meu)ba chiar mai mult am <divortat>de doamna coafeza de la Igiena(inca mai lucreaza draga de ea).
      In anul 2 de facultate mi-am amimtit ca visul si dorinta mea era sa devin hair stylist, asa ca desi amenintata de tatal meu ca ma lasa sa dorm la usa ba chiar se gandea sa-mi rupa vreo  doua oase  poate, poate imi vine mintea la cap, am abandonat facultatea si mi-am urmat pasiunea.
     Ma felicit si acum pentru alegere si dupa toti anii in care am tinut cursuri, am  avut propriul salon, am participat la tot felul de evenimente cu si despre femei, m-am gandit ca as putea oferi si mai mult clientelor mele pe care le admir pe fiecare in parte si nu doar lor ci si celorlalte femei  care poate din criza de timp sau din anumite motive nu pot ajunge la stilistul lor.
     Printre programari,cursuri,familie si restul am strecurat si timp pentru a realiza aceste tutoriale care sper sa va placa.
    Astept idei,sugestii si comentarii pe pagina de facebook iar daca vreti sa aflati noutati va rog sa va abonat pe blogul meu.

Va pup si va iubesc.